Sponsoren

Informatie toernooi

Update: 28-05-2018

Informatie beachvolleybaltoernooi Schuinesloot 2 juni 2018

Het toernooi begint om 9:30 uur, graag iedereen om 9:15 uur aanwezig en aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Daar ontvang je ook het wedstrijdschema voor deze dag. Er moet ook gefloten en geteld worden door de teams, dit wordt aangegeven op het wedstrijdschema.

Het toernooi wordt gespeeld op de ijsbaan in Schuinesloot. Het adres is Schuineslootweg 16 en er is met een bord en vlaggen aangegeven waar de ingang van het terrein is. Bij de ijsbaan is er mogelijkheid tot parkeren.

De ijsbaanvereniging verzorgt de catering deze dag. Er zal voldoende drinken aanwezig zijn en ook voor de inwendige mens is er voldoende te krijgen.

Het is aan te raden om een parasol of andere beschutting mee te nemen tegen de warmte en de zon. Er is wel beschutting aanwezig, maar niet genoeg voor iedereen.

Doordat het een drukke periode is voor het Rode Kruis is er deze editie helaas geen EHBO aanwezig. Er is wel een EHBO koffer aanwezig voor eventuele kleine wondjes etc.

We hopen op een mooi en sportief toernooi en we zien jullie aanstaande zaterdag!

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u ons bereiken via info@beachvolleyschuinesloot.nl

Update: 20-04-2018

Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 2 juni 2018 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud. IJsbaanvereniging “Nooit Gedacht” en vrijwilligers willen door de organisatie van dit spektakel een gezellig en sportief toernooi neerzetten op een prachtige locatie. De ijsbaan beschikt over een groot parkeerterrein, een nieuwe kantine, terras, toiletten en een enorm grasland omgeven door bomen. Voor de kinderen is er een springkussen en ook is er een trapveldje aanwezig voor een potje voetbal. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een gezellige en sportieve dag van te maken. Deelname is mogelijk voor iedereen. Je kunt je opgeven in één van de volgende drie poules: Competitiepoule 2x2 (heren/dames), Recreatiepoule 3x3 en de Jeugdpoule t/m 12 jaar 4x4. De kosten zijn € 10,-- per team en voor de jeugdpoule is deelname gratis.

Tot ziens op de 2e juni in Schuinesloot

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u ons bereiken via info@beachvolleyschuinesloot.nl